skip to Main Content

Werkzaamheden station Geldermalsen februari 2021

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

De voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe perronoverkapping aan de westzijde van station Geldermalsen zijn bijna voltooid. Dit betekent dat wij 2 februari kunnen starten met de het bouwen van de perronkap. Het is de bedoeling dat deze kapconstructie eind maart gereed is waarna de stationsnaam en de klok geplaatst kunnen worden.

De werkzaamheden aan de nieuwe reizigerstunnel lopen op schema. In de eerste week van februari storten wij de trap aan de westzijde en de oostzijde volgt een maand later. De bouw van de tunnel is nagenoeg gereed. Wel zijn we de komende tijd bezig met de inrichting van de tunnel. We streven ernaar om de tunnel in juli open te stellen voor gebruik.  

Als de reizigerstunnel klaar is, gaan wij de huidige traverse verwijderen. Dit doen we in augustus tijdens de buitendienststelling (week 34). Na de verwijdering van de traverse plaatsen wij in dezelfde week nog de perronkap aan de oostzijde van het station.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top