skip to Main Content

Werkzaamheden rondom de buitendienststelling zijn van start gegaan

De Lingense Alliantie is vandaag van start gegaan met de 7-daagse buitendienststelling. Tijdens de aankomende dagen voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Deze zijn terug te vinden op deze pagina

Zowel bij de overweg Nieuwsteeg als bij Station Geldermalsen zijn de kranen gearriveerd om de werkzaamheden uit te voeren. Bij de Nieuwsteeg graven wij op dit moment de plek waar de tunnelelementen moeten komen uit en bij het station maken we het terrein gereed zodat wij de traverse aan de westzijde kunnen verwijderen. 

Contact tijdens de buitendienststelling

Mochten er bijzonderheden zijn die u opvallen tijdens onze werkzaamheden dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via de omgevingstelefoon met het nummer 06 535 998 51. Als u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via de omgevingstelefoon. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top