skip to Main Content

Voortgang werkzaamheden Lingedijk

Op de Lingedijk zijn we druk bezig met de werkzaamheden aan de definitieve onderdoorgang. Ondanks een paar kleine tegenslagen liggen we nog steeds op schema om de weg op 11 juni aanstaande open te stellen.

Via onze social media kanalen, ons informatienummer en de mailbox hebben we meerdere meldingen gekregen over de hoeveelheid borden die in Tricht staan. Mensen gaven aan het overzicht niet meer te hebben. Daarom hebben we een extra ronde gemaakt om de overbodige borden te verwijderen. Helaas hebben we momenteel te maken met veel verschillende werkzaamheden die gelijk plaats vinden.

Op bijgaande foto’s ziet u dat de nieuwe parkeerplaatsen al klaar liggen met daarnaast de sokkel voor de historische klok. Wij zijn nu hard aan het werk om de hellingbaan haar nieuwe vorm te geven(flauwere helling en minder scherpe bochten) en aan te sluiten op de Lingedijk en de Kerkstraat.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top