Ga naar hoofdinhoud

Verplaatsen ketenpark Nieuwsteeg ten behoeve van watergang

De werkzaamheden rond de onderdoorgang bij de Nieuwsteeg zijn in volle gang. Onderdeel van dit werk is ook het graven van de nieuwe watergang langs het spoor. Het huidige ketenpark (blauwe vlak) staat hierdoor in de weg en zijn wij genoodzaakt om te verplaatsen. Deze gaan we neer zetten op het grasveld gelegen aan de Parkeerplaats Johannes Wigeliusstraat 48, 4196 AJ Tricht (aangegeven met het oranje vlak op onderstaande afbeelding).

Aanstaande dinsdag de 25 januari 2022 gaan we de keten verplaatsen en deze blijven tot half maart 2022 in gebruik. De parkeerplaatsen blijven vrij, hier zullen we buiten de auto’s van de werknemers geen keten plaatsen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top