skip to Main Content

Verkeershinder Genteldijk 6 oktober 2020

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

Afgelopen zomer hebben wij veel werkzaamheden rondom station Geldermalsen uitgevoerd. Op dit moment zijn wij druk bezig met de afbouw van de reizigerstunnel, wij verwachten dat deze werkzaamheden tot minimale hinder voor de omgeving leiden.

In de zomer zijn wij er niet aan toegekomen om de funderingen voor de geluidsschermen aan te brengen tussen het nieuwe perron en de Tunnelweg. Deze werkzaamheden hebben wij nu ingepland op dinsdag 6 oktober 2020 met uitloop naar woensdag 7 oktober 2020.

 

Wat betekent dit voor u?

 Om veilig te kunnen werken zijn wij genoodzaakt een deel van de Genteldijk tijdelijk af te sluiten voor het verkeer. Wij hebben het werk als volgt gepland:

07:00 uur – 09:00 uur:   Start werkzaamheden aan de zijde van de Tunnelweg, op deze locatie is de berm zodanig breed dat wij de Genteldijk half open kunnen houden, er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden;

09:00 uur – 15:00 uur:   Afsluiting Genteldijk tussen de Burgermeester Vernedelaan en de Tunnelweg, in deze periode wordt de fundering vanaf het perron richting de Tunnelweg aangebracht.

15.00 uur – 17:00 uur:   halve afsluiting van de Genteldijk en aanbrengen resterende deel.

 

Tijdens de volledige afsluiting van het deel Genteldijk, is er een omleidingsroute in gesteld via de Burgermeester Vernedelaan en de Tunnelweg. De woningen (nr 40 en 40A)  aan de Genteldijk zijn altijd bereikbaar via de Tunnelweg maar er kan sprake zijn van enig oponthoud. Volg s.v.p. de aanwijzingen van de verkeersregelaars goed op.

Geluids en of trillingshinder: Wij verwachten enig geluidshinder tijdens het aanbrengen van de stijlen maar dit zal beperkt zijn.

 

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

De Lingense Alliantie

Martijn Jansen, Omgevingsmanager

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top