Ga naar hoofdinhoud

Update werkzaamheden Nieuwsteeg

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het graven van de sloten bij de Willem Mechteldstraat. Maandag voeren we de laatste graafwerkzaamheden uit tussen de Randweg en de Nieuwsteeg. Daarnaast gaan we volgende week verder met de afwerking van de sloten en de beschoeiingen tussen de Lingedijk en de Nieuwsteeg. Ook komt de monteur voor de verlichting in de onderdoorgang bij de Hooglandscheweg. Vanaf 14 februari wordt gestart met de definitieve terreininrichting in de Willem Mechteldstraat. 1 maart staat de opening van de onderdoorgang op de planning Daarna staan nog enkele werkzaamheden op de planning zoals het aanbrengen van de  moza├»ektegels in de onderdoorgang.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  ┬ę De Lingense Alliantie

  Back To Top