skip to Main Content

Update van De Lingense Alliantie – Coronavirus

Ook De Lingense Alliantie heeft sinds vrijdag 13 maart maatregelen genomen in verband met het corona-virus. Alle medewerkers die hun werk vanuit huis kunnen doen, zijn thuis aan het werk. Dat betekent dat ons kantoor aan de Kostverlorenkade zo goed als gesloten is. Wij zijn een nieuw soort ‘stratenmakers op zee’, namelijk ‘infrabouwers vanuit huis’ geworden. Vergaderingen worden zo veel mogelijk digitaal gedaan of in een team van minder dan 10 personen.

Buiten wordt er doorgewerkt met een aantal aanvullende maatregelen. Er wordt niet meer met zijn allen geluncht, en voorbesprekingen over het werk is alleen met de voorlieden en met voldoende afstand tot elkaar. Uiteraard houden wij de RIVM-adviezen in de gaten en informeren wij dagelijks onze projectleden over de ontwikkelingen binnen het project.

Ook wij kunnen niet in een glazen bol kijken over wat de toekomst gaat brengen. Voorlopig kunnen wij buiten nog volgens planning bouwen. Bij wijzigingen in de planning, informeren wij u via de website (www.delingensealliantie.nl).

Voorlopig plannen wij geen keukentafelgesprekken in. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons wel telefonisch of via e-mail benaderen.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top