skip to Main Content

Werkzaamheden op 7 en 8 maart 2019

De Lingense Alliantie is in opdracht van ProRail bezig met de werkzaamheden voor het werk SpoorOmgeving Geldermalsen. In dit bericht brengen we u op de hoogte van de werkzaamheden in de nabijheid van uw woning. De werkzaamheden voor het eerste grote bouwwerk, de onderdoorgang Lingedijk, nemen inmiddels concrete vormen aan. Zo zijn wij druk bezig met het voorbouwen van het spoordek bij de Lingedijk. Het spoordek wordt tijdens het aankomend Paasweekend onder het spoor geschoven en is hiermee het eerste deel van de onderdoorgang bij de Lingedijk.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2019 rijden wij met veel betontransport om het spoordek van beton te voorzien. Daarnaast wordt er asfalt gelegd op de toekomstige derde spoorbaan, onze huidige bouwweg. Vanzelfsprekend helpen onze vaste én extra verkeersregelaars mee om de transporten veilig te laten verlopen. De werkzaamheden op 7 en 8 maart a.s. voeren wij uit tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

Om de werkzaamheden voorspoedig te laten verlopen, verzoeken wij u om uw auto op 7 en 8 maart niet te parkeren aan de oostzijde van de Nieuwsteeg tussen nr. 2 en nr. 24 (zie afbeelding 1). In de week voorafgaand plaatsen wij aankondigingsborden voor dit tijdelijke parkeerverbod op 7 en 8 maart 2019.

Ondanks dat de werkzaamheden voor ongemak kunnen zorgen, vragen wij uw begrip voor deze situatie en hopen op uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Op dinsdag 26 februari 2019 hebben wij een brief in de bus gedaan bij direct omwonenden aan de oostzijde van de Nieuwsbrief. De brief kunt u via deze link digitaal lezen: 2019.02.26 Bewonersbrief tijdelijk parkeerverbod Nieuwsteeg Oost

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top