skip to Main Content

Tijdelijk parkeerverbod Nieuwteeg en Hoekenburg maandag 16 november 2020

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

De bouw van de onderdoorgang Randweg is bijna gereed, de eerder aangebrachte damwanden gaan wij weer verwijderen zodat deze elders weer gebruikt kunnen worden.

Op maandag 16 november 2020 voeren wij de damwandmachine aan die de damwandplanken uit de grond gaat verwijderen. De transporten zijn binnen reguliere bouwtijden gepland, tussen 07.00 en 19.00 uur. De aanvoer van de heimachine gaat met exceptioneel (lang/breed) transport. Hierdoor gebruiken wij niet de reguliere bouwroute, maar dienen wij vanuit Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en de gemeente West Betuwe een andere route te gebruiken, namelijk via onze bouwweg, Nieuwsteeg, Hoekenburg en Meersteeg.

Om de afvoer van dit exceptioneel transport zo soepel mogelijk te laten verlopen met zo min mogelijk oponthoud, verzoeken wij u om uw auto niet te parkeren in de Hoekenburg en langs de Nieuwsteeg op maandag 16 november 2020 tussen 06.00 uur en 17.00 uur.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Met vriendelijke groet,

De Lingense Alliantie

Martijn Jansen, Omgevingsmanager

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top