Ga naar hoofdinhoud

Straatwerkzaamheden Nieuwsteeg

Op dit moment zijn we bezig met de laatste werkzaamheden rondom de onderdoorgang bij de Nieuwsteeg. Vanaf aankomende maandag (14 februari) starten we met het realiseren van de definitieve terreininrichting. Naast het weggedeelte en het voorplein van de onderdoorgang wordt ook het trottoir langs de Willem Mechteldstraat aangepakt. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren kan de omgeving tijdelijk geen gebruik maken van het trottoir tussen de Willem Mechteldstraat en de Nieuwsteeg. De omgeving en onderdoorgang worden op dinsdag 1 maart opengesteld.

Op onderstaande afbeelding staat de tijdelijke situatie aangegeven. In het rood staan de bouwhekken ingetekend en blauw is het werkterrein waar onder andere de bestratingswerkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast starten we met het herstellen van beschadigd straatwerk in de Willem Mechteldstraat als gevolg van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze herstelwerkzaamheden vinden plaatsen tussen de Nieuwsteeg en het parkeerterrein nabij de Hooglandscheweg.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top