skip to Main Content

Steigerconstructie en perronkap

Sinds enkele dagen staat er een grote steigerconstructie aan de oostzijde van het station Geldermalsen. Deze steiger is neergezet als hulpconstructie voor de bouw van de nieuwe perronkap boven de trap en lift en perron 1.

De bouwers van de perronkap hebben een werkvloer op hoogte voor de bouw van de perronkap. Reizigers kunnen veilig onder de steigerconstructie doorlopen zonder dat er kans is dat er iets naar beneden kan vallen. Tijden de buitendienststelling van 21 tot 28 augustus gaan wij eerst nog de oude traverse verwijderen en direct daar achteraan starten wij met de bouw van de perronkap. Hiervoor maken wij gebruik van de parkeerplaats als opslag terrein waar ook tijdelijk een grote transportkraan komt te staan.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar. 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top