Ga naar hoofdinhoud

Heading

Op dinsdag 1 maart openen wij om 10 uur de onderdoorgang bij de Nieuwsteeg. Vanaf dat moment kan de verbinding tussen oost en west weer gebruikt worden. In de komende week werken wij nog aan de laatste bestratingswerkzaamheden rond de onderdoorgang en ruimen we het terrein netjes op. In de tunnel moeten we nog wel de moza├»ktegels plaatsen, dit doen we achter de stofwanden die in de tunnel staan. Daarnaast worden er nog bomen geplant namens ProRail.  

Met de openstelling van de onderdoorgang zijn de werkzaamheden voor De Lingense Alliantie nagenoeg gereed. De komende weken werken wij nog aan de laatste restpunten.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  ┬ę De Lingense Alliantie

  Back To Top