skip to Main Content

Nachtelijke werkzaamehden op het station Geldermalsen 10-11 januari 2021

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

De werkzaamheden aan het station Geldermalsen vorderen gestaag, de reizigerstunnel begint zijn vorm te krijgen met de nieuwe trappen en de voorbereiding voor de plaatsing van de nieuwe perronkap aan de westzijde van het station (Deilse kant) zijn inmiddels gestart.

In de perrons bevinden zicht momenteel nog tijdelijke, stalen perrondelen. de eerste perrondelen gaan wij in de nacht van 10 op 11 januari verwijderen van perron 3 (westelijke perron) en vervangen voor de gangbare bestrating. Om de tijdelijke perrondelen te verwijderen komt er aan de Deilse kant een kraan te staan die de perrondelen gaat weghijsen.  Nadat de perrondelen verwijderd zijn, wordt het onderliggende gat aangevuld met zand en verdicht in een aantal stappen. Het verdichten van het zand kan tot geluidsoverlast leiden. 

In perron 1 worden een aantal tijdelijke perronkeerwanden vrij gegraven en opgeschoven, dit gebeurd middels een mobiele kraan. op bijgaande foto is te zien om welke keerwanden dit gaat.

De werkzaamheden starten vanaf 22.00 uur en gaan door tot ongeveer 05.uur.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Met vriendelijke groet,

De Lingense Alliantie

Martijn Jansen, Omgevingsmanager

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top