skip to Main Content

Nachtelijke werkzaamheden verwijderen noodperrons

Van 6 tot 9 juni staan er nachtelijke werkzaamheden gepland voor het verwijderen van de noodperrons bij spoor 3 en 4. Tijdens deze nachten worden de noodperrons met een hijskraan verwijderd. Vervolgens kunnen de vooraf gemaakte betonpoeren geplaatst worden, hier komt in een later stadium de historische perronkap op. Daarnaast zullen er nog bestratingswerkzaamheden plaatsvinden bij de perrons. Daarvoor gebruiken wij een kleine graafmachine en een trilplaat om het zandbed klaar te maken voor de bestrating.

In de nacht van zondag 6 op maandag 7 juni is de Genteldijk tussen restaurant Eten en Drinken en de aansluiting met de Burgermeester Vernedelaan afgesloten, er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer om te leiden. Deze afsluiting is nodig om de mobiele kraan op te kunnen stellen die de tijdelijke perrons uithijst.
De twee daarop volgende nachten werken wij vanaf het bouwterrein aan de westzijde van het station. 

Naast de genoemde afsluiting kunnen de werkzaamheden zorgen voor geluidshinder in de directe omgeving van het station.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top