skip to Main Content

Nachtelijke werkzaamheden Station Oostzijde 7-10 juli

Aankomende periode staan er weer een aantal nachtelijke werkzaamheden op de planning waar (geluids-)hinder mee gepaard gaat. We hebben gekozen om in de nachten te werken om zo de veiligheid van de reizigers te waarborgen.

In de nacht van 7 op 8 juli verwijderen wij de oude trap en de oude  lift aan de oostzijde van het station. Op het Stationsplein/Genteldijk staat dan een grote kraan die de trap en lift in zijn geheel uithijst. Er staan verkeersregelaars bij om het verkeer en de reizigers te begeleiden. Het verkeer wordt een paar keer stilgelegd om de hijswerkzaamheden veilig uit te voeren.

In de nacht van 8 op 9 juli gaan wij de oude beton fundatie van de lift slopen. Dit doen we door middel van een prikker op een rupskraan. We kunnen pas na 20.00 uur beginnen in verband met de treinreizigers. We werken hier de hele nacht door, maar proberen de werkzaamheden met de meeste geluidshinder tussen 20.00 en 24.00 uur uit te voeren.

De nacht van 9 op 10 juli is een reserve nacht voor de werkzaamheden die we in de eerdere nachten niet hebben voltooid.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top