skip to Main Content

Nachtelijke werkzaamheden Station Geldermalsen

Aankomende periode staan er weer nachtelijke werkzaamheden op de planning waar (geluids-)hinder mee gepaard gaat. De werkzaamheden bestaan uit het bevoorraden van het middenperron vanaf de westzijde van het station (Deilse kant). Met een grote kraan plaatsen wij deze spullen vanaf de westzijde naar het middenperron. Dit is ten behoeve van de aankomende buitendienstelling waarin we de materialen nodig hebben.  

In de nacht van 18 op 19 juli en in de nacht van 1 op 2 augustus vinden deze werkzaamheden plaats. We voeren de werkzaamheden uit vanaf de westzijde zodat we zoveel mogelijk hinder voor de omgeving beperken.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top