skip to Main Content

Nachtelijke werkzaamheden rondom station Geldermalsen

Aankomende periode staan er een paar nachtelijke werkzaamheden op het programma vanuit De Lingense Alliantie.

De eerste werkzaamheden in de nacht staat gepland voor aanstaande zondag op maandag, 21 op 22 februari 2021. We gaan dan werken aan de wisselverwarming. Het gaat hierbij om het uitwisselen van verwarmingslinten van de wissels ten zuiden van de perrons. Dit brengt verder geen hinder met zich mee voor de omgeving.

De tweede nacht met mogelijke werkzaamheden staat gepland voor zondag 14 op maandag 15 maart 2021. Voor nu zijn er nog geen werkzaamheden in deze nacht gepland. Wij houden u op de hoogte als veranderd.

De derde en laatste nachtelijke werkzaamheden voor dit kwartaal worden uitgevoerd van zondag 28 op maandag 29 maart 2021. Op dat moment gaan we het noodperron langs het spoor bij perron 1 verwijderen. Dit kan geluidshinder met zich meebrengen, vooral voor de bewoners langs de Genteldijk.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top