Ga naar hoofdinhoud

Nachtelijke werkzaamheden ProRail

 

Op dinsdag 12 april werkt ProRail vanaf 22.00 uur bij u in de buurt aan het spoor. Tussen Parallelweg Oostzijde 4, Tricht en Parallelweg Oostzijde 4, Tricht is er onderhoud aan de wissels en worden er ook nieuwe wissels aangebracht. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de bovenleidingen. Hierdoor kan er geluidshinder ontstaan. 

Nadere informatie over deze spoorwerkzaamheden
Wilt u meer weten over wat we precies gaan doen? En wat u daarvan kunt merken? Bekijk dan de werkzaamheden op onze kaart. Daar vindt u meer informatie, foto’s en filmpjes.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0800 – 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 08.00 en 18.30 en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantooruren.

Eventuele hinder voor reizigers
De spoorwerkzaamheden hebben mogelijk invloed op het treinverkeer. Raadpleeg hiervoor de actuele reisinformatie van de vervoerder.

Met vriendelijke groet,

ProRail B.V.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top