Ga naar hoofdinhoud

Nachtelijke werkzaamheden ProRail

Aankomende nacht werkt ProRail aan het spoor tussen de Deilseweg en de Burgemeester Roozeveld van der Venlaan. De werkzaamheden bestaan uit het lassen en slijpen van het spoor, dit kan geluid- en lichthinder met zich meebrengen. Daarnaast vernieuwd ProRail de spoorstaven op dezelfde locatie, hier kan geluids- en trillingshinder door ontstaan. 

Nadere informatie over deze spoorwerkzaamheden
Wilt u meer weten over wat ProRail precies gaat doen? En wat u daarvan kunt merken? Bekijk dan de werkzaamheden op de kaart. Daar vindt u meer informatie, foto’s en filmpjes.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ProRail op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0800 – 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 08.00 en 18.30 en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantooruren.

Eventuele hinder voor reizigers
De spoorwerkzaamheden hebben mogelijk invloed op het treinverkeer. Raadpleeg hiervoor de actuele reisinformatie van de vervoerder.

Met vriendelijke groet,

ProRail B.V.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top