skip to Main Content

Nachtelijke werkzaamheden overweg Nieuwsteeg 26-27 oktober 2020

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

Afgelopen zomer hebben wij tijdens de grote buitendienststelling hard gewerkt aan de fundering voor de Onderdoorgang Nieuwsteeg, daarbij is in korte tijd veel werk verricht. 

Er zijn een paar kleine werkzaamheden zijn toen niet gebeurd, waaronder het aanbrengen van voorzieningen voor de verankering van de aangebrachte damwanden en een mantelbuis onder het spoor. Deze werkzaamheden moeten tijdens een buitendienststelling van het spoor uitgevoerd worden, vandaar dat wij in de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 oktober tussen 01.00 uur en 05.00 uur werkzaamheden gaan uitvoeren op het moment dat er geen treinen rijden.

Wat betekent dit voor u?

in de nacht van 26 op 27 oktober wordt er gewerkt rondom de overweg Nieuwsteeg. de werkzaamheden veroorzaken weinig geluidshinder is onze inschatting. Wij besteden extra aandacht aan de instructie naar ons personeel om rekening te houden met de omgeving en de stemmen gedempt te houden en geluid zo veel mogelijk te beperken. Geheel geluidloos werken zal niet mogelijk zijn, er bestaat dus zeker de mogelijkheid dat u ons gaat horen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Met vriendelijke groet,

De Lingense Alliantie

Martijn Jansen, Omgevingsmanager

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top