skip to Main Content

Mijlpalen in week 14

Meestal gaan mijlpalen gepaard met een feestelijk moment, maar nu vieren wij het op gepaste afstand. Deze week zijn er een aantal bijzondere momenten op het project SpoorOmgeving Geldermalsen:

 • De eerste funderingspaal bij station Geldermalsen zit in de grond! In totaal brengen wij de komende 2 dagen 15 funderingspalen aan.
 • De bekisting van de onderdoorgang bij de Randweg (sinds kort: Hooglandscheweg) in Tricht wordt verwijderd: langzaam wordt de takkenstructuur zichtbaar aan de binnenkant van de spoormoot.
 • De woning aan de Lingedijk 45 wordt geamoveerd ten behoeve van de afbouw van de onderdoorgang Lingedijk in Tricht. Wij nemen afscheid van een bijzondere woning, het was een fijn onderkomen afgelopen 1,5 jaar.
 • Vanaf deze week bouwen wij aan het middelste brugdek van de spoorbrug (verbreding van huidige Lingebrug) in Tricht. Dit doen wij op een ondersteuningsconstructie boven de Linge.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top