skip to Main Content

Aankomende werkzaamheden Stationsgebied

De keerlus ter hoogte van de Nieuwsteeg 28 is gereed. Deze keerlus is zo aangelegd dat (vracht)auto’s, die verkeerd zijn gereden, gemakkelijk kunnen keren. Sinds 1 augustus is de Overweg Nieuwsteeg afgesloten voor alle vormen van verkeer, deze werkzaamheden duren tot het einde van dit jaar. Als de onderdoorgang gereed is, kunnen alleen voetgangers, mindervaliden en fietsers met de fiets aan de hand de onderdoorgang door. Gemotoriseerd verkeer maakt gebruik van de Hooglandscheweg. Bestuurders die nog niet op de hoogte zijn van de nieuwe situatie, kunnen de keerlus gebruiken om zo weer terug te rijden naar de Hooglandscheweg en vanuit daar hun weg te vervolgen. Voorafgaand aan de buitendienststelling is de fundering van de keerlus al aangelegd, half september hebben er kabel en leidingen werkzaamheden plaatsgevonden en is de nieuwe deklaag aangebracht. Op dinsdag 14 september is de keerlus opengesteld voor verkeer.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top