skip to Main Content

Heiproef bij station Geldermalsen

Van maandag 23 maart 2020 tot en met vrijdag 27 maart 2020 voeren wij een heiproef uit aan de westzijde van het station Geldermalsen, ten zuiden van de trap naar de traverse. Tijdens deze heiproef brengen wij een aantal damwanden en palen aan om te bepalen hoe snel wij in de zomer kunnen werken tijdens de gedeeltelijke buitendienststelling. We testen de dichtheid van de ondergrond en meten de impact voor de omgeving op het gebied van geluid en trillingen. De damwanden en palen die worden aangebracht, zijn meteen onderdeel van de definitieve reizigerstunnel.

De werkzaamheden kunnen geluids- en trillingshinder veroorzaken. De werkzaamheden worden op normale werkdagen uitgevoerd binnen de reguliere werktijden tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Het werkgebied wordt afgezet met hekken en reizigers worden extra begeleid met verkeersregelaars. Beide kanten van de traverse blijven toegankelijk voor reizigers.

Afbeelding 1. Plattegrond station Geldermalsen met werkruimte van werkzaamheden.

De genoemde planning van werkzaamheden is gebaseerd op de huidige stand van zaken. Wijzigingen vermelden wij op de website www.delingensealliantie.nl.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Back To Top