skip to Main Content

Gratis taxi- en pendeldienst

Vanaf maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus is de voetgangerstunnel bij Station Geldermalsen afgesloten. Om van de ene kant bij de andere kant van het station te komen, dient men om te lopen via de Genteldijk, Stationsweg, Burgemeester von Geusauweg, Genteldijk, Tunnelweg en de Burgemeester Roozeveld van der Venlaan. Dit is ongeveer 1800 meter lopen waar u 20 minuten over doet.

De tweede optie is om gebruik te maken van onze gratis taxi- en pendeldienst. U kunt mee in de dienstregeling van de buurtbus overdag en ’s avonds met een pendeltaxi. De taxi rijdt continu van kant naar kant. U kunt gratis gebruik maken van deze diensten. De buurtbus is van 07.00 – 19.00 en de taxi rijdt tussen 19.00 – 01.00 uur. Zie onderstaande tabel voor de vertrektijden van de buurtbus. 

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top