skip to Main Content

Fietsenstalling aan spoorzijde buiten gebruik (oostzijde station)

In het kader van de werkzaamheden Spooromgeving Geldermalsen van ProRail, gaat de Lingense Alliantie binnenkort beginnen met de realisatie van het nieuwe perron aan de zijde van het Trichts Voetpad. Om ruimte te maken voor de werkzaamheden, moet een deel van de huidige fietsenstalling langs het spoor tijdelijk verwijderd worden. De stalling tussen het Trichts Voetpad en het spoor wordt vanaf maandag 25 mei 2020 7.00 uur verwijderd.

De gebruikers van de stalling wordt dringend verzocht gebruik te maken van de stallingen aan de andere zijde van het Trichtsvoetpad, dit wordt ook middels borden ter plaatse aangegeven.

Op maandagochtend 25 mei 2020 worden de achtergebleven fietsen losgeknipt en afgevoerd naar de gemeentewerf (Rijnstraat 20, Geldermalsen). Hier kunt u uw rijwiel ophalen, mits u met een passende fietssleutel kunt aantonen dat u de rechtmatige eigenaar bent.

Voor vragen kunt u contact opnemen met De Lingense Alliantie via info@delingensealliantie.nl of 06-53599851.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top