Ga naar hoofdinhoud

Heading

Eerste aanplant Willem Mechteldstraat
Op 8 maart start, in opdracht van ProRail en de gemeente West Betuwe,  de aanplant op de groenstrook tussen de Willem Mechteldstraat en het spoor. Er worden 19 jonge zuilvormige ratelpopulieren aangeplant. Ook wordt de groenstrook ingezaaid met een grasmengsel.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden worden op 8 maart tussen ca. 7.00 uur en 17.00 uur uitgevoerd door de firma Bron uit Geldermalsen. De straat wordt niet afgesloten. Om de bomen te kunnen leveren zal er wel een vrachtwagen op straat worden geparkeerd. Deze zal zoveel als mogelijk rekening

houden met de omwonenden én het verkeer.
Omdat er met zand wordt gewerkt is het mogelijk dat er zand of modder op straat terecht komt. Na afloop van de werkzaamheden wordt de straat schoon achter gelaten.

Vragen over de werkzaamheden?
Mocht u vragen, klachten en/of meldingen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met dhr. N. (Niek) Huijberts projectleider realisatie bij gemeente West Betuwe.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top