skip to Main Content

De trillingsreducerende ondergrondse constructie in Tricht is gereed!

Een week eerder dan gepland is de trillingsreducerende ondergrondse constructie (TROC) in Tricht opgeleverd! De afgelopen 6 weken hebben wij hard gewerkt om een ondergrondse muur te bouwen om trillingen van passerende treinen te reduceren. Deze ondergrondse constructie ligt in Tricht, aan de oostzijde van het spoor vanaf de zuidkant van de Nieuwsteeg tot aan het einde van de Willem Mechteldstraat. De constructie is 350 meter lang, 10 meter diep en 70 cm breed.

Zodra de constructie voldoende is uitgehard, gaan wij metingen uitvoeren om de werking van de TROC te onderzoeken. Dit onderzoek vindt naar verwachting plaats in januari of februari 2020.

Dankwoord
Wij willen graag alle bewoners in Tricht bedanken die hebben meegeholpen aan het mogelijk maken van deze realisatie. Bedankt voor het begrip voor de hinder en het opvolgen van tijdelijke parkeerverzoeken.
Zo konden wij het transport in Tricht zo efficiënt mogelijk begeleiden in en uit het dorp.

 

 

 

 

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top