skip to Main Content

Damwandwerkzaamheden Overweg Nieuwsteeg

Op vrijdag 25 juni voeren wij damwandwerkzaamheden uit ter hoogte van de Overweg Nieuwsteeg. Deze damwanden zijn nodig voor de fasering van de nieuwe fiets- en voetgangersonderdoorgang die we tijdens de buitendienststelling in augustus 2021 gaan realiseren. In verband met de aanvoer van de damwandmachine op donderdag 24 juni en de afvoer op vrijdag 25 juni geldt er een parkeerverbod voor de Nieuwsteeg tussen donderdagochtend 24 juni 7.00 uur en vrijdag 25 juni 19.00 uur.

Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is de overweg Nieuwsteeg en de Willem Mechteldstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen 7.00 en 19.00 uur op vrijdag 25 juni. Fietsers en voetgangers kunnen wel gewoon gebruik maken van de overweg. Rond de werkzaamheden zetten wij meerdere verkeersregelaars in.

Deze werkzaamheden voeren wij op reguliere werktijden uit tussen 7.00 en 19.00 uur en kunnen enige geluidshinder en zeer beperkte trillingshinder met zich meebrengen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top