Ga naar hoofdinhoud

Dag voor omwonenden: 26 maart, Dorpshuis Tricht

Dag voor omwonenden: 26 maart, Dorpshuis Tricht
Zaterdag 26 maart 2022 staat ProRail in Dorpshuis Tricht stil bij de afronding van de jarenlange werkzaamheden aan en rondom het spoor in Tricht en bij station Geldermalsen. Alle inwoners van Tricht en omwonenden van het stationsgebied Geldermalsen zijn tussen 10:00 en 17:00 van harte welkom om langs te komen in het dorpshuis voor een informeel afscheid van de projectorganisatie met een hapje en een drankje en verschillende kleine activiteiten voor kinderen. Op de projectpagina van Spooromgeving Geldermalsen leest u meer over de werkzaamheden en het project.

Aanmelden rondleidingen
Op een aantal punten langs het spoor vertellen betrokkenen over de werkzaamheden en archeologische vondsten tijdens het project. In het dorpshuis zijn informatiestandjes te vinden over verschillende projectonderdelen zoals de stationsomgeving, onderdoorgangen, Hooglandscheweg, archeologie en landschappelijke inpassing. Daarnaast verzorgen projectmedewerkers een rondleiding langs de nieuwe infrastructuur. Bij interesse kan je je hiervoor aanmelden via tricht.prorailevenementen.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden maar de groepsgrootte is beperkt. Uiteraard kun je ook zelf langs de nieuwe infra lopen.

Terugkijken
We hebben een hoop gedaan de afgelopen jaren:

Lingense Alliantie: Buitendienststelling 2020

ProRail: Timelapse: nieuwe spoorwegonderdoorgang randweg Tricht

ProRail: Metamorfose in Geldermalsen! Aflevering 4 Zomerwerk

ProRail: Burendag 2021 in Tricht

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top