skip to Main Content

Bewonersbrief - werkzaamheden Lingedijk-Kerkstraat oostzijde spoor

Op 26 juni 2019 hebben wij een bewonersbrief in de bus gedaan bij direct omwonenden van het betreffende werkgebied, namelijk een gedeelte van Nieuwsteeg, Kerkstraat en Lingedijk. Hieronder leest u de inhoud van de brief:

Geachte heer/mevrouw,

Graag informeren wij u over de komende werkzaamheden bij u in de buurt.

Vooruitlopend op het aanbrengen van de fundering van de geluidsschermen, voeren wij deze week tot uiterlijk dinsdag 2 juli 2019 voorbereidingswerkzaamheden uit langs de oostzijde van het spoor. Er is reeds gestart met het verwijderen van aangegroeid groen. Ook brengen wij extra grond aan langs de oostzijde van het spoor. Deze grond wordt aangevoerd vanuit de bouwplaats bij de onderdoorgang en naast onze huidige bouwweg, aan de westzijde van het spoor. Het ophogen van de grond vindt plaats middels trekkers en een mobiele kraan. Deze werkzaamheden vinden van donderdag 27 juni 2019 plaats tot uiterlijk dinsdag 2 juli 2019.

Daarnaast worden er vanaf dinsdag 2 juli 2019 damwanden verwijderd en afgevoerd bij de bouwplaats aan de Lingedijk. Dit kan gepaard gaan met enig geluidsoverlast. De werkzaamheden duren enkele dagen.

Figuur 1. Plattegrond werkzaamheden

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

We bieden onze excuses aan voor de verlate berichtgeving.

Met vriendelijke groet,

De Lingense Alliantie

Martijn Jansen, Omgevingsmanager

Lees hier de bewonersbrief in pdf: 2019.06.26-Bewonersbrief_Lingedijk-Kerkstaat.pdf 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top