skip to Main Content

Bewonersbrief omgeving station Geldermalsen

Op 21 januari hebben wij een bewonersbrief in de bus gedaan bij omwonenden in de directe omgeving van het station Geldermalsen. Hieronder leest u de inhoud van de brief:

Geachte heer/mevrouw,

 

Met deze brief willen wij u informeren over de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden in uw directe omgeving. Wij vinden het erg vervelend dat wij u niet van tevoren hebben geïnformeerd. In het vervolg informeren wij u zoveel mogelijk vooraf over bijzondere werkzaamheden, namelijk werkzaamheden die buiten reguliere werktijden 07.00 – 19.00 uur of werkzaamheden met geluids- of trillingshinder.

In de voorbereiding op de werkzaamheden in juli en augustus 2020 worden er proefsleuven gegraven op het middenperron van station Geldermalsen. Dit doen wij om na te gaan waar de bestaande kabels en leidingen aanwezig zijn, hoe de ondergrond in elkaar zit en waar nog objecten zijn die verwijderd moeten worden. De werkzaamheden vinden geheel ’s nachts plaats, omdat het overdag zodanig druk op het perron is dat deze werkzaamheden het reizigersverkeer te veel zouden hinderen en er een onveilige situatie zou kunnen ontstaan. In de nacht worden de perrontegels verwijderd en graaft een minigraver een sleuf. Nadat er foto’s en inmetingen gedaan zijn, worden de gaten weer aangevuld en met zand weer gedicht en worden de tegels teruggeplaatst.

Bij deze laatste werkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van een trilapparaat welke voor hinder (geluid) in de omgeving kan zorgen.

 

Duur van de werkzaamheden

De werkzaamheden zijn reeds gestart en vinden doordeweeks in de nacht plaats, namelijk van zondag-maandagnacht tot en met donderdag-vrijdagnacht. De werkzaamheden duren tot uiterlijk woensdagochtend 5 februari 2020. Op de website www.delingensealliantie.nl onder het kopje planning kunt u de actuele planning volgen. Tevens plaatsen wij alle bewonersbrieven op de website.

 

Informatie

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief of heeft u behoefte aan een één-op-één gesprek over de komende werkzaamheden, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer

06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Mocht u in het vervolg graag digitaal op de hoogte worden gebracht door ons in plaats van per brief, dan verzoek ik u te reageren op deze e-mail .

 

Met vriendelijke groet,

 

De Lingense Alliantie

Martijn Jansen, Omgevingsmanager

 

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top