skip to Main Content

Update De Twee Morgen: Afsluitingen in verband met aansluiting op bestaande wegen Hooglandscheweg

De komende weken gaat firma van Wijk werkzaamheden uitvoeren om de Hooglandscheweg aan te sluiten op de bestaande wegen. Hierdoor moeten de kruisingen op verschillende momenten worden afgesloten. De firma Van Wijk plaatst omleidingsroutes in de omgeving om het verkeer om te leiden. Zie de kaartjes voor de verschillende routes.
Op de volgende momenten zijn de genoemde kruisingen afgesloten:

 

–  Kruising Meersteeg op maandag 5 juli tussen 07.00 en 14.00 uur. T.b.v. aanbrengen asfaltdeklaag.

–  Kruising De Twee Morgen van maandag 21 juni tot en met vrijdag 16 juli. T.b.v. reconstructie en asfalteringswerkzaamheden.

Let op, in afwijking op de bovenvermelde afsluiting van de Twee Morgen van 21 juni tot en met 16 juli

zal deze worden verlengd tot 29 juli. De afsluiting vanaf 16 juli is alleen van toepassing op gemotoriseerd

verkeer. Fietsers en voetgangers zullen veilig via de rijweg worden geleid. Dit is noodzakelijk omdat gedurende 

deze tijd een nieuw fiets- en voetpad wordt aangelegd op de locatie van de huidige paden.

 

Op 29 juli zal de Hooglandscheweg ’s middags opengesteld worden voor verkeer. Nadere details hierover worden nog verstrekt.

–  Kruising Lingedijk ter hoogte van Middelkoop van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli. T.b.v. reconstructie, aansluiting en asfalteringswerkzaamheden.

Let op! in deze week vinden ook nachtelijke werkzaamheden plaats op dinsdag 13 juli van 21.00 uur tot woensdag 14 juli 06.00 uur en op donderdag 15 juli van 21.00 uur tot vrijdag 16 juli 06.00 uur

Vragen over de werkzaamheden en voor het verkrijgen van meer informatie kunt u de app downloaden van firma Van Wijk “Van Wijk Projecten” of via het e-mail adres: randwegtricht@vanwijknieuwegein.nl 

 
Voor het volledige beeld van alle afsluitingen willen wij u nog het volgende melden De Lingense Alliantie sluit vanaf 2 augustus 2021 de Nieuwsteeg af ter hoogte van het spoor voor de bouw van de voetgangerstunnel. Deze werkzaamheden vinden  plaats nadat de Hooglandscheweg eind juli 2021 open gaat voor het verkeer.

Wij blijven u informeren over de voortgang van deze werkzaamheden.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top