skip to Main Content

Afbouw onderdoorgang Nieuwsteeg

Tijdens de laatste buitendienststelling van augustus 2021 hebben wij de tunnelelementen voor nieuwe de onderdoorgang in Tricht geplaatst. De komende maanden zijn we druk bezig met de afbouw van deze onderdoorgang. In september en oktober voeren wij vooral veel betonwerkzaamheden uit aan voor de beide trappen en de hellingbaan aan de westzijde van de onderdoorgang. Deze hellingbanen zorgen ervoor dat voetgangers en mindervaliden straks veilig van oost naar west (en andersom) kunnen komen.
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van bewapening en bekistingen om vervolgens het beton te storten. Daarnaast moeten de tunnelelementen goed aansluiten op elkaar en de rest van de tunnel. Naar verwachting nemen deze werkzaamheden tot het einde van het jaar in beslag.

Onderstaande afbeelding geeft een goed beeld van de toekomstige trappen en hellingbanen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top