skip to Main Content

Aanleg MerwedeLingelijn

Komende twee weken zijn we druk bezig met de aanleg van het derde spoor ten behoeve van de MerwedeLingelijn. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de betonnen liggers, het monteren van het spoor op de liggers, het plaatsen van spoorbeveiliging en aanbrengen van ballast. Om stofhinder te voorkomen rijden wij rond met waterwagens en brengen wij de ballast nat aan.

In totaal leggen wij 3000 meter spoorstaven aan, gelegen op 2500 dwarsliggers. Tevens brengen wij 5300 ton ballast materiaal aan. De spoorstaven zijn eerder in de nacht van 6 op 7 juni 2021 met een zogenaamde Robeltrein aangevoerd in secties van 180 meter. Deze liggen nu klaar om gemonteerd te worden.

Deze aankomende werkzaamheden voeren wij uit tijdens reguliere werktijden en kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl. 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top