skip to Main Content

Aankomende (nachtelijke) werkzaamheden na buitendienststelling

Het einde van de buitendienststelling is bijna in zicht! Afgelopen week is er keihard gewerkt om alle deadlines te halen en het werk op tijd af te krijgen. En het resultaat mag er zijn. Morgenochtend (zaterdag 28 augustus) komt de eerste trein aan op de vrijliggende MerwedeLingelijn! Ook na de buitendienststelling staan er nog verschillende werkzaamheden op de planning, zo werken wij aan de oostzijde van het station aan de nieuwe luifel. Hiervoor hebben wij een speciaal werkbordes ontworpen waar de reizigers gewoon onderdoor kunnen lopen ten tijde van de werkzaamheden. Aan de westzijde zullen we een start maken met de herinrichting van het stationsplein en in Tricht zijn we de komende maanden druk met de afbouw van de onderdoorgang. Op deze foto zijn de contouren van de hellingbaan al duidelijk te zien.

De werkzaamheden gaan weer verder op de normale werktijden. Wel staan er voor aankomende periode een paar nachtelijke werkzaamheden op de planning. Deze vinden plaats van zondag 29 op maandag 30 augustus en van dinsdag 31 augustus op woensdag 1 september. Tijdens deze nachten leggen wij de laatste schouwpaden aan langs het spoor. Hier zijn wij de afgelopen week helaas niet aan toe gekomen. De werkzaamheden kunnen enkel uitgevoerd worden als er geen treinverkeer is. Hierdoor kan lichte geluidshinder ontstaan.

Wij danken jullie hartelijk voor het begrip en de medewerking tijdens de buitendienststelling!

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen per mail: info@delingensealliantie.nl of via telefoonnummer 06 535 998 51. Wij zijn ook per Whatsapp bereikbaar.

 

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top