skip to Main Content

28 april 2021 Start ombouw onderdoorgang Lingedijk

Op woensdag 28 april 2021 starten wij met het ombouwen van de onderdoorgang Lingedijk. We gaan de huidige bocht aan de Buurmalsen zijde ruimer maken zodat de bocht flauwer wordt en de helling minder steil. Met name het fietsverkeer krijgt hiermee een veiliger route.
De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 19.00 uur. De werkzaamheden duren tot half juni 2021 waarna de vernieuwde onderdoorgang weer beschikbaar is voor al het verkeer. Voor gemotoriseerd verkeer geldt er een omleiding via de overweg Nieuwsteeg.

Voetgangers en fietsverkeer van en naar Geldermalsen kunnen gebruik maken van de tijdelijke fietsroute aan de oostzijde van het spoor tussen de Nieuwsteeg en de Lingedijk in het verlengde van het Trichtsvoetpad.

Vanwege de privacy van aanwonenden plaatsen wij langs het tijdelijke fietspad hekken met doeken ter afscherming. Het tijdelijk fietspad wordt voorzien van oriëntatie verlichting. Wij starten met de aanleg van dit tijdelijke fietspad op woensdag 21-04-2021. Het tijdelijk fietspad wordt vanaf 28-04-2021 07.00 uur in gebruik genomen, gelijk met de sluiting van de onderdoorgang Lingedijk.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06 535 998 51 of per mail: info@delingensealliantie.nl.

Bericht delen:

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over de werkzaamheden van De Lingense Alliantie? Of heeft u een goed idee voor het project SpoorOmgeving Geldermalsen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

  06 53 59 98 51

  info@delingensealliantie.nl

  De Lingense Alliantie
  Kostverlorenkade 16
  4191 CH Geldermalsen

  © De Lingense Alliantie

  Back To Top